Vînd nutreţul de vineri. Scump, că e fals…

Dacă aveţi niscaiva mii de euro în plus şi zone de pe care vi s-a desprins tapetul de pe pereţi vă pot sugera să apelaţi la achiziţia unor tablouri numa’ bune de agăţat. Nu cine ştie ce: nişte Picasso, cîţiva Rembrandţi, poate un snop de Van Goghi… de astea, mai vechi, ca să nu coste mult. Şi ca să nu credeţi că nu mai ştiu cît e euro în ziua de azi vă spun că tablourile respective vin şi cu certificat. Sînteţi asiguraţi că primiţi falsuri de calitate, nu cine ştie ce chinezării de serie.

Pare o glumă proastă, nu? Eheee, voinicii moşului, inseamnă că nu mai sînteţi la curent cu mersul artei în ziua de azi. FAUX ART îi zice. Vrei patru „Iobagi odihnindu-se” pentru hol? Vine băiatuuu’! Sau poate un lan de paişpe „Floarea soarelui” numa’ bun de pus în balcon? Se face! Totul este să marcaţi banu’ că posibilităţile sînt nelimitate.

Cum? Ce zice domnul de acolo, din spate? Că asta nu e artă ci businness jegos? Hai dom’le , trezeşte-te naibii odată! Unde te crezi aici?  Cum? Arta înseamnă creaţie? Hahahahaha.. ce naiv eşti bă. De cînd ţine creaţia de foame? Arta e bani bă! Bani mulţi, fără număr chiar, dacă îmi permiteţi să citez.

Şi la urma urmei care e problema? De ce ar trebui să fim deranjaţi de asta? Cînd v-aţi aşteptat ca Moga să compună? Sau ca Adi Minune să facă vocalize pe „Ave Maria”? Ori cînd aţi dorit ultima oară să citiţi despre situaţia din Darfur în Cancan? Şi de cîte ori v-a deranjat faptul că una dintre cele mai mari puteri economice creşte, umil şi lăudată de toţi, din furt intelectual?

Aţi bifat 4 răspunsuri de „niciodată”? Felicitări! Tot atîtea am scos şi eu.

Acu’ nu-mi rămîne decît să aştept ziua în care Palme d’Or-ul va ajunge în ograda producătorilor (bun nume) de telenovele iar Nicoleta Luciu să mulţumească UNITER-ului pentru premiul acordat cu ocazia aniversării a 10 ani de la prima redifuzare a episodului 1287 din „Inimă de ţigan”.

Iar vouă, celor care credeţi în continuare că „Faux Art” nu este artă ci doar o modalitate nouă de a stoarce banu’ de la manelistu’ globalizat (Abramovici a dat patruj’ de mii de coco pe un fals cu certficat) nu pot decît să vă doresc să încercaţi să vă înmulţiţi cît mai repede. Cum? Ce tot zice enervantul ăla din spate? Că nu puteţi, că e viaţa grea?

Eh, acu’ vedeţi mă?

P.S. Mă rog, Nicoleta Luciu ar merita totuşi un premiu.. ceva..

Reclame

~ de popej27 pe Luni, 23 iunie 08.

4 răspunsuri to “Vînd nutreţul de vineri. Scump, că e fals…”

  1. nu va suparati, aveti de vanzare si niste maneti sau moneti sau grigoresti? mai eftini, va rog, ca vreau sa-mi pun in casa de la tara a lu bunica-mea, din satul tecuci, comuna balaci. pe undeva prin teleorman. multumesc! astept raspuns la numarul de telefon.

  2. Moneti nu, ca ni s-a terminat ocru. Da’ daca vreti un grigorescu pe verde nu e problema. Ca numai ce am luat un bax de vopsea mai ieftina si facem discounturi speciale.
    Va dam unu’ pe fax sa vedeti cum iese?

  3. nu, ca faxu meu nu scoate verde, il ineaca in galben si iese cam nasol, si s-ar putea sa-l confund cu vangoh, ala care si-a taiat urechea. :))

  4. avem si vangoh cu doua urechi.
    punem si 3 daca vrea clientul, nu-i problema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: