Web 3.0.sămoarămama

Ne-am scos. Şefii internetului s-au hotărît să dea domenii la tot cartierul după principiul „nu contează cît de lung e titlul, important e cît şi cum plăteşti”.

De mult aşteptam momentul în care să nu mai fiu nevoit să verific cele 13.548 de răspunsuri pe care mi le dădea în medie nea’ Google cînd îl întrebam de sănătate pe fo’ temă ce mă interesa. De acum totul va fi mai simplu. Pentru că rafinarea răspunsurilor va fi mult mai simplă atîta timp cît tot poporu’ va avea dreptul de a-şi boteza domeniul de internet după cît îl duce centrul raţiunii.

Astfel că încercarea de a afla cine e parapanta dătătoare din buric pe canapea de Office, bună măr şi cu IQ de 40 (ştiu că exagerez, da’ aşa îmi place mie, să dublez cifrele) va avea mai mult succes din momentul în care combinatorul respectivei îşi va inaugura domeniul „www.beleadefată.gicu’ncasatoru” cu subdomeniul pentru membri „/plus/sorăsastudentă/dămeditaţii”

Dacă v-aţi decis să vă tunaţi aspectul şi sînteţi în căutarea cocalarului care este dispus să vă sponsorizeze pentru că s-a hotărît să schimbe maşina cu tot cu ocupanta locului din dreapta atunci un search bine ţintit dupa „www.bmwm3amgSLK.adicătunat.lamarecupretenarii/iosjmegherudelavolan” ar putea fi un posibil raspuns.

Iar pentru ca un week-end prelungit la padure, asezonat cu mici, bere, ghiuluri, manele şi fără număr, sa fie cît mai reuşit este recomandabil să vă postaţi pozele efectuate cu mobilul din dotare la „www.chefdechef.frate/ceimaiadevaraţitovarăşi” avînd in plus posibilitatea să folosiţi şi subdomeniul de fişiere video cu extensia „/celmaimarfă/cîndlambătutpeochelarist” pentru a imortaliza şi momentul în care a venit tupeistul ăla la voi să vă ceară să daţi muzica mai încet.

Dar nu numai oamenii simpli, care ştiu să se bucure de viaţă, pot beneficia de noile măsuri. Aştept cu nerăbdare primul domeniu „www.parlamentarloial.cautsponsorizare” cu categoriile „/stînga”, „/centrustînga”, „/centrudreapta” şi „/goldmembership/jiji”.

Iar comerţul online va căpăta noi dimensiuni dacă vom putea alege între „www.televizoare.pecomandă/ţinutîncasă/alu.unneamţ” sau „www.calitatefrate.maşinidinitalia/alegeţidinpoză/vileaducem.îndoosăptămîni”

Aşadar am trecut în revistă doar cîteva domenii din imensul număr de versiuni ce vor împînzi Internetul în perioada următoare pentru a vă pregati pentru noua revoluţie tehnologică. Pînă atunci mă duc să mai beau ceva şi vă aştept părerile la popej27@marfădemail.amtelefonbengos

Reclame

~ de popej27 pe Vineri, 27 iunie 08.

5 răspunsuri to “Web 3.0.sămoarămama”

  1. cafeaua mea de dimineata asezonata cu postarea ta a fost delicioasa 😉

  2. neah…nu trebuie sa gaseasca cocalarul. trebuie doar sa iasa pe strada…

  3. ba tata, senzational postul asta, sa mor io. Popejul din vremurile vechi, sa mor io! :))

  4. multam de aprecieri 🙂
    da’ tot nu m-am prins cine e Ana…

  5. ana provinciala, cin’sa fie? una de pe net prizoniera intr-un loc unde nu se intampla mai nimic….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: