Dă mamă cu tura-n mine

Că extremele au obiceiul de a se îndrăgi una pe alta mai auzisem. Dar că simpatizarea reciprocă poate da în dragoste cu năbădăi, pumni, croşee şi upercuturi mă intrigă de-a dreptul.

Bănuiesc că deja aţi citit ştirea cum că noul campion mondial de la şah-box e un rusnac de 19 ani care a în final a bătut un poliţist german. L-a făcut şah-mat în runda a 5-a după un atac la rege susţinut de învăluiri pe flanc cu pioni, pumni în gură şi directe la ficat. Regulile sînt simple: 4 minute şah, 3 minute box pînă la primul KO sau mat. În cazul nostru a fost al doilea.

Interesanta combinare a sportului minţii cu spartul feţei adversarilor poate fi exploatată cu mult succes şi în alte domenii sportive, cum ar fi:

– bowling-F1: bila va fi aruncată din cockpit după start lansat pe 300m. Se va puncta viteza maximă atinsă, numărul de popice dărîmate şi numărul de spectatori răniţi de schije;

– tenis de cîmp-hipism: practic, tenis de cîmp cu adversari călare desfăşurat pe un teren de fotbal. Tie-break-ul va fi înlocuit cu probă de trap viteză în jurul terenului de joc. Călcarea liniilor în timpul tie-break-ului se penalizează cu interzicerea adăpatului în timpul setului următor.

– rugby-hockey: joc pe echipe avînd la bază jocul de rugby. În locul mingii ovale se va folosi un puc. În plus, există un portar cu crosă ce poate împiedica marcarea de eseuri.

-polo-ski fond: sport de iarnă. O repriză de polo, 2 km de ski, o repriză de polo, 2 km de ski… Cîştigă echipa care supravieţuieşte.

– fotbal- fotbal: joc de echipă bazat pe regulile de fotbal dar care se desfăşoară în campionatul românesc

Reclame

~ de popej27 pe Marți, 8 iulie 08.

9 răspunsuri to “Dă mamă cu tura-n mine”

 1. tir – calarie: o echipa de tir ia la tinta calaretii. castiga, ca si la polo – ski fond, cei care supravietuiesc. La alegere, se poate modifica in arucarea sulitei / a ciocanului / a discului – calarie.

  la fel, cu aceeasi baza a supravietuirii, un spectaculos sport ar fi fotbal american – gimnastica (sol) unde micutele chinuite de la Deva tre’ sa topaie printre pitbullii cu pricina.

  and so on.

 2. Ar fi interesant si un meci de fotbal american cu majoretele pe teren. Eventual imbracate cit mai sumar.

  Stai, asta deja exista…

 3. un meci de tenis de masa in care mingiutele sunt inlocuite cu bilutele invinsilor

 4. polo in votca. asta DA sport!

  A! ejti nebun la cap…

 5. dar dacă încercăm box cu tearu liric?
  urmează aria croşeului de stânga interpretată de Felicia Filip şi Feri Vaştag

 6. teatru

 7. Corect tata, ar trebui impltetite si domeniile intre ele.
  Abia astept sa vad vestitul grup de oameni de stiinta americani intr-un meci de K1.
  Ei toti contra lui Mr. Eko din Lost.

 8. Daaaaa. Mr Eko vs Stephen Hawking la proba de smashing quantum mechanics kicks – ca tot e la moda interdisciplinaritatea. (Damn! Cat de greu a fost sa scriu cuvantul asta care nu exista. sa-l pronunt nu m-as hazarda miciodata)

 9. =))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: