De week-end

„Prigoană va candida la Cameră şi va propune desfiinţarea Senatului”Mediafax, 24 iulie 2008.

„Fac sex cu Prigoană de 4 ori pe zi” Libertatea, 25 iulie 2008

 

În timp ce nevastă-sa se laudă în Libertatea cu 4 numere pe zi primite de la bărbac-su, acesta din urmă dă apă la moară celor care bănuiesc organismul bărbaţilor de deficit de hemoglobină. Că dacă sîngele este folosit îndeosebi pentru menţinerea erecţiei este clar că encefalul trece în stand-by.

Într-un asemenea moment Prigoană a luat hotărîrea de a candida. Şi tot în asemenea moment şi-a definitivat progamul. Văzîndu-l, mai tragem o concluzie: prin contact sexual inteligenţa nu se ia dar prostia da. Că la cît de proastă e Bahmuţeanca, atît de idioate sînt şi crezurile politice ale întîiului gunoier al ţării.

Probabil că fostul invitat permanent al OTV-ului a înţeles greşit îndemnul la revoluţie al marinarului de acum un an şi s-a hotărît să reformeze sistemul din interior. Aşa că intră în hora alegerilor la Camera Deuptaţilor condus în luptă de gîndul de a le vedea capra moartă colegilor senatori. Şi părea băiat deştept..

Este clar mîna editorialistei de la Libertatea (dap, Bahmu’ a vrut şi tichia de mărgăritar că „proastă” şi „fudulă” bifase deja) în momentul de activitate cerebrală extrem de redusă în care Prigoană a declarat asta cu Senatul. Pînă şi şoferul de pe basculanta-concasor nr. 24 din firma Rosal ştia că ceea ce vrea este lovit de nulitate din start.

Pentru că, bre Prigo, nu se poate să vrei să candidezi într-un sistem bicameral dar să îl vrei unicameral. E ca şi cum ai spune că nu suporţi să faci bani din gunoi în timp ce toată lumea ştie că din asta trăieşti. Sau, e ca şi cum a-i lăsa-o pe nevastă-ta să se laude peste tot că i-o tragi de 4 ori pe zi cînd se vede pe tine, de la o poştă, că de alea 4 numere pe care şi le primeşte ea tu afli, ca şi noi, din ziare.

 Şi tragedia este că este posibil ca cifra să fie corectă. Dar numărul de parteneri nu.

Reclame

~ de popej27 pe Vineri, 25 iulie 08.

10 răspunsuri to “De week-end”

  1. Hait! Ce-ai facut, tata, vrei sa stam cu gunoiu’ neluat un an in fata usii?

  2. Taci mah, ca nu stie unde stam. Stai lowprofile si tu citeva zile pina uita.

  3. Si o supraestimezi muuuult prea mult pe Bahmutanca in ultima fraza. Cati crezi ca ar avea curajul sa faca un pas (de lemn) spre asa o aventura?

  4. Hai mah, ce, nu stii ce angajati are Prigoana? :>

  5. Ce, adica nu sunt de factura lui Patapievici, Plesu si Sever Voinescu?

  6. Chiar, oare Patapievici cite numere da?

  7. Unu’ singur, da’ cu preludiu hermeneutic non-separabil, finalizat printr-o gnoza abisala a pozitiei ontologice 69, agresiv-letargica si pe la spate.

  8. Hahahahahahahaha

  9. Ăsta mai lipsea din panoplie 🙂 Hai că o să ne distrăm cu noii aleşi. Îţi dai seama ce şedinţe tari vor fi ! Despre ăştia ce o să mai scrie presa ? Că nu au avut nimic de ascuns; ştim totul despre ei. Ma rog, ar mai fi câte ceva cu licitaţiile alea pe gunoaie 🙂

  10. Daca prin alte parti nu dau de tine … te stresez acilea. Da un ochi pe mess-u ala, asta daca nu ai renuntat si la serviciile lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: