Administraţie locală for dummies.

Pe vremea în care puricele se potcovea cu chintale de uraniu îmbogăţit ca să se antreneze pentru vremea în care mai va mai avea bani doar de potcoave de cai morţi, în nomeclatorul de meserii apărea a doua poziţie: curvă.

Că dacă prima poziţie fusese acontată de bipedul culegător-viteză (pe motiv de animale iubitoare de carne de strămoş de-al nostru), cineva trebuia să facă rost de vegetalele necesare gurii fără să-şi mai pună curu’ la bătaie. Aşa că a găsit o altă parte a corpului bună de scoasă la produs.

Înre timp lucrurile au evoluat, pe de-o parte în sensul lărgirii ariei ocupaţionale iar pe de alta în utilizarea de către descendentele curvei primordiale şi a altor porţiuni de trup, curul fiind pus la bătaie relativ repede. Iar relaţia de simbioză dintre culegător şi producătoare a devenit oarecum conflictuală între urmaşii primului şi adeptele celei de-a doua.

Astfel, aflu oarecum amuzat că o mîndră urmaşă a guildei prostituatelor a rămas în urmă cu pregătirea fizică fiind prinsă frecvent de poliţaii bucureşteni prestînd diverse servicii de consiliere profundă plătitorilor de ocazie. De aici, un teanc serios de amenzi pentru păşcăneanca noastră. Că exact acolo domiciliază contribuabila. Primăria Paşcani gestionează grămada de bani pe care femeia îi are de dat. Un miliard trei sute de milioane.

 Iar nerecunoscătorii de la Paşcani, în loc să îşi protejeze investiţia, stau şi se plîng prin ziare că femeia le face probleme, fiind pe locul 2 în topul datornicilor oraşului, după fabrica de zahăr din localitate. Eh, nu că-s fraieri? Băăăă.. în loc să vă bucuraţi că v-a pus Dumnezeu mîna în cap şi v-a trimis găina mulgătoare de ouă de aur în bătătură, mai faceţi şi figuri. Trebuia să mergeţi pe burtă, să nu spuneţi nimic şi să faceţi aşa:

1. O citaţi o dată la domiciliu şi o dată în presa centrală.

2. O declaraţi insolventă şi o băgaţi sub administrare specială.

3. Făceaţi, din bugetul local, o investiţie de 4.000 euro în silicoane.

4. Stabileaţi un comision din încasări de 15%, că la ce portofoliu de clienţi avea fata, vă recuperaţi banii în maxim 5 zile. Ăia de silicoane iar ăia de amenzi în maxim un an.

5. O scoteaţi din administrarea specială, făceaţi contract de reprezentare cu 5%, o scoteaţi la export şi, în următorii 7-8 ani, cît mai rămînea din durata de viaţă a mijlocului fix, vă făceaţi parc în centru şi asfaltaţi juma’ din străzi.

 

Pe această cale vreau să le transmit şi autorităţilor locale din Tîmboieşti, Vrancea să lase deoparte istericalele cu altă producătoare care, prin suma amenzilor neachitate, le pune în pericol finanţarea europeană pentru modernizare infrastructurii, că n-au de ce. Dacă sînt de acord, le cumpăr eu creanţele.

Pentru că la curve, ca şi în afaceri, nu rezultatul contează, ci marketshare-ul. Iar fătucile astea îl au mai mare decît primarii ăia care, fie vorba între noi, nu au de plătit amenzi doar pentru că se prostituează pe mult mai puţin.

Reclame

~ de popej27 pe Luni, 28 iulie 08.

5 răspunsuri to “Administraţie locală for dummies.”

  1. Dap, sunt unul de pe 360plus

  2. nu candidezi la primarie? 😉

  3. Şi dacă au două, asfaltează şi cealaltă jumătate de străzi 🙂

  4. @sprincenatu: nu da tata, ca io credeam ca e Ionut.

    @ana: nope. io prefer marketshareul legal

    @alandra: hahahahaha. Ar fi o chestie sa vezi in primarii departament de prostituate. Si se scoate si primaru’, ca cineva trebuie sa dea intreviu cu ele. Si proba de aptitudini.

  5. …dati o muie pentru primarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: