De week-end (postare reşapată)

Îmi cer scuze, da’ încă mi-s pe drumuri aşa că voi reşapa o postare veche.

„Politia din Haga a prins, in doar cateva ore, trei soferi care conduceau sub influenta alcoolului, toti la volanul aceleiasi masini. Seria a inceput in momentul in care un barbat de 40 de ani a fost oprit pe dreapta pentru un control de rutina. El a picat testul alcoolemiei. In aceste conditii, unul din pasageri a trecut la volan si a condus mai departe. Dupa cativa kilometri, cel de-al doilea sofer a fost, la randul sau, oprit de politie, picand, desigur, testul alcoolemiei. La numai doua ore, politia a observat acelasi autovehicul trecand prin zona, de data aceasta cu un al treilea sofer la volan. Masina a fost trasa iarasi pe dreapta, nici acest conducator netrecand testul.”

Libertatea, 31.03.2006

 

Care va să zică domnii au servit ceva cafea cu rom într-un local. După care, demni, s-au îndreptat spre maşină avînd de gînd să se deplaseze regulamentar spre casă.
În parcare proprietarul maşinii a încercat să nimerească, fără succes, butonul de pe telecomanda care deblochează uşile. După ce a hotarît că persoana lui şi butonul respectiv se aflau în zone diferite ale oraşului a cedat locul la volan ăluia care mai ţinea minte cît de cît spre ce punct cardinal ar trebui să se îndrepte.
Propunerea a fost supusă la vot. S-a votat, normal, prin ridicare mîinii. Propunerea a trecut cu un vot pentru şi 2 abţineri. Asta s-a hotarît ulterior, după ce au constatat că doi din cei trei nu îşi puteau risca poziţia bipedă printr-un gest atît de periculos.
A urmat demararea în trombă. Apoi frîna bruscă. Apoi întrebarea „bun, ăsta e marşarieru’, cum îi dau a-ntîia?”. După care lucrurile au decurs normal.
Situaţia a fost puţin perturbată cînd, după primii 400 de metri parcurşi într-un zig-zag perfect, un tip îmbrăcat caraghios i-a oprit şi a insistat să ceară schimbarea conducătorului auto. Degeaba i-au explicat eroii noştrii că cererea este complet lipsită de sens, mai ales în condiţiile în care era de notorietate faptul că mama ăluia de îi oprise era o curvă celebră pe care chiar ei o vizitaseră în repetate rînduri.
Pînă la urmă, pentru că sînt oameni rezonabili, au acceptat totuşi să se supună cererii absurde. Aşa că au demarat fără probleme de această dată, cel de la volan fiind proprietarul maşinii.
Următorii 4 kilometri au fost de vis. Cel mai mult i-a amuzat nedumerirea trecătorilor care nu ştiau de noile reglementări legale ce permit afişarea posterioarelor la geamul unei maşini care se deplasează pe trotuar.
Din păcate distracţia a fost curmată de un alt individ dubios, îmbrăcat tot caraghios, care a avut aceeaşi pretenţie absurdă: shimbarea şoferului. Din nou au încercat să îi explice că au fost forţaţi de un alt individ lipsit de raţiune şi cu o mamă cu un comportament dubios să procedeze aşa. Nu au avut ce face.
Astfel că cel din spate a fost nevoit să treacă la volan.

 

 

În final au ajuns acasă căraţi de un taximetrist, pentru că maşina le-a fost furată în timp ce coborîseră toţi trei pentru a verifica dacă într-adevăr covorul asfaltic nu poate fi scuturat.

Reclame

~ de popej27 pe Miercuri, 20 august 08.

2 răspunsuri to “De week-end (postare reşapată)”

  1. Aproape ma pacalisi cu de weekendul asta. E miercuri, bre!

  2. Stiu, stiu.. am incercat si eu 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: