De week-end

„Steve Jobs a murit. Ba nu, nu a murit. Repetam! Steve Jobs nu a murit, iar publicatia Bloomberg a facut o gafa de proportii cand i-a publicat necrologul co-fondatorului Apple Inc., anunta Telegraph.co.uk.”

Hotnews.ro, 29 august 2008

(detalii aici)

Ieri, la ora 18.23 a încetat din viaţă Traian Băsescu. Cunoscut pentru perseverenţa remarcabilă, capacitate de muncă şi diplomaţia înăscută, Traian Băsescu a fost preşedintele pe care ni l-am dorit. Cariera fulminantă a celui care a democratizat România a fost rodul onestităţii, inteligenţei şi loialităţii faţă de tovarăşii de drum.  În aceste momente grele pentru naţiunea noastră sîntem alături de familia lui. Cel mai tînăr căpitan al unei nave amiral din istoria României va rămîne în memoria colectivă ca fiind cel ce a instaurat în viaţa politică românească bunul simţ ca unitate de măsură.

Ieri, la ora 11,20 a încetat din viaţă marele om politic Ion Iliescu. Personalitate de prim rang a vieţii politice postbelice, preşedinte a ţării în doar 2 legislaturi, Ion Iliescu a fost de-a lungul întregii vieţi promotor al democratizării României, fiind ostracizat pentru acest lucru în perioada comunismului. Viziunea sa asupra drumului luminos a naţiunii a culminat în perioada tulbure din vara lui 1990 cînd, prin hotărîrea de care a dat dovadă, a împiedicat reinstaurarea forţelor reacţionare şi a permis înscrierea ţării noastre pe orbita marilor forţe economice. În ultimele două decenii Ion Iliescu s-a impus prin înţelepciune, dinamism şi capacitate de dialog cu toţi reprezentanţii spectrului politic. Trecerea lui în nefiinţă marchează intrarea lui în istorie ca fiind cel ce a reuşit modernizarea României.

Ieri, la ora 20,16 a încetat din viaţă George Becali. Om politic remarcabil, părinte devotat, prolific om de afaceri, personalitate a vieţii sportive, cu aspiraţie mesianică şi suflet caritabil, George Becali s-a distins de-a lungul vieţii prin polivalenţa remarcabilă. Eleganţa exprimării dublată de capacitatea oratorică au făcut din el un personaj politic extrem de popular. Pe plan sportiv a fost admirat în egală măsură atît de susţinătorii echipei de suflet cît şi de suporterii echipelor adverse. Adevărat susţinător al vieţtii spirituale, George Becali a fost, este şi va fi un model pentru generaţiile tinere. În aceste momente grele sîntem alături de familia celui care va rămîne în memoria colectivă ca fiind cel ce a impus în viaţa publică cumpătarea şi iubirea aproapelui.

Ieri, Mugur Isărescu şi-a dat demisia.

Reclame

~ de popej27 pe Vineri, 29 august 08.

11 răspunsuri to “De week-end”

 1. Eh da, acum nu mai avem nimic de facut, decat sa asteptăm ca liniile astea să se şteargă iar textul să fie edi… nu textul aşa va rămâne în „Istoria Românilor”.

 2. Eu sper sa nu, da’ cu atitea manuale alternative orice e posibil.

 3. cat mai avem de asteptat pana „ieri”?

 4. Habar n-am, ca pe Mama Omida au deconectat-o din motiv de neplata facturilor.

 5. Lovely jublly!

 6. ahah! deci si la ei….

 7. Frate, eu am in sertar, din 1998, prin august, un necrolog al lui Havel!

 8. Celor care au darul de a ghici viitorul, ar trebui sa li se interzica prin lege dezvaluirea acestuia. Nu de alta, da’ sa nu se gaseasca vreunul cu puteri paranormale in schimbarea destinelor.

 9. frumosule, chiparosule, artistule, vin’ sa-ti ghiceasca adevarata soacra a adevaratei fine a nasei fratelui din partea unui var de-al treilea al adevaratei, unicei, inegalabilei mamei omida. Globu meu ocular de cristal zice ca liniile de mai sus vor disparea, cel putin la iliescu.

 10. Excelente sinteze…cat facturezi pe ora ? 🙂

 11. Pai clasic: reducere de 50% pentru pachete de 3 persoane, tarif normal pentru conspect din presa, adaos de 50% ca sa il fac cel mai bun din generatia lui iar cu adaos de 100% il descriu ca fiind unul nascut o data la 500 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: