360 plus. Hehehe.. mai ţineţi minte?

Berbec: Voi sînteţi prin excelenţă, în plus. Cînd nu e nevoie de o părere, voi o aveţi. Cînd nu e nevoie de încă unul în barcă, voi săriţi în ea. Iar cînd toţi vorbesc, voi vă apucaţi de jucat “mim”. Aşa că nu îmi rămîne decît să sper că termenul de taxidermie vă este cunoscut.

Taur: Ce-or avea toţi cu voi? Unii vă cresc pentru sămînţă, alţii pentru a vă ucide cu public. La voi nu e cale de mijloc. Ori vă iubesc, ori vă urăsc. Lumea rea, domţle, lumea rea. Nu mai bine vă drogaţi?

Gemeni: Din păcate pentru voi m-aţi prins în ziua în care astrele poa’ să facă Hora fetelor de la Căpîlna în camera mea că tot nu ar reuşi să mă convingă de faptul că se înţeleg între ele în ce vă priveşte. E luni aşa că orice aţi încerca să faceţi, tot prost o să iasă. Cel ami bun sfat pentru voi: culcaţi-vă la loc pînă mîine.

Rac: March-arrier-ul e viteza voastră preferată, deja se ştie. Ce nu se ştie este că un Masseratti atinge 93 km/h în mersul cu spatele. Eh, deja se schimbă treaba, nu? Hai, baftă la evitat radarele

Leu: Murphy ar muri de ciudă dacă ar afla că cei născuţi în această zodie nu dau doi bani pe teoriile lui. Ar fi greu să o facă atîta timp cît pentru ei nimic nu merge rău sau nu se strică. Şi asta pentru că, pentru ei, nici nu are cum să meargă rău atîta timp cît stă şi nici nu are cum să se strice atîta timp cît nici măcar nu porneşte.

Fecioara: Probabil că sunteţi sătui de bancurile făcute pe seama numelui zodiei de care aparţineţi. Da’ tot aş fi curios să îmi spuneţi şi mie dacă se poate şi fără..

Balanţă: Pfuaaaai.. ce durere de cap am… ce zice acolo în spate? Cum? Ah, da.. uitasem… staţi să văd cum stau planetele alea.. Hehehe, ce chestie.. Aţi observat pînă acum că Uranus şi Neptun seamănă ca două picături de apă? Hahaha.. şi ia uite, dacă lu’ Saturn îi ştergi inelele în Photoshop arată ca dracu’? Aham, gata! E clar! Ca lumina zilei: azi abţineţi-vă să beţi apă!

Scorpion: Am o mare veste proastă să vă dau… ştiţi.. hmm… cum să vă spun… poate mai bine luaţi loc… nu este chiar aşa de grav… dar lucrurile nu stau chiar cum aţi crezut pînă acum… de fapt.. ce mai încolo şi încoace! Moş Crăciun nu există.

Săgetător: Sezonul de vînătoare este în toi. Se dă la raţă cu săgeată penetrantă iar la urs nedormit cu săgeată cu cap vidia. Vă recomandăm ca pentru barcagii să folosiţi săgeţile dum-dum iar pentru soclurile de statui pe cele explozive cu miez de mămăligă îmbogăţită.

Capricorn: Frumos vă şade în postere. Am acasă cîteva în ediţie limitată la două bucăţi. Cel mai mişto e ăla în care se distinge cerculeţul de deasupra capului. Cum care cerculeţ? Ăla de la trabucul pe care îl ţineţi în mînă, voi ce credeaţi?

Vărsător: Soarele străluceşte pe cer iar voi veţi afla că tocmai aţi primit prin poştă o frumoasă mină anti-personal lucrată manual. Veţi realiza cît de utilă poate fi când veţi vedea că are forma unui preş de şters picioarele. Aaa, da.. vă vine şi soacra în vizită.

Peşti: Pentru voi veştile bune s-au terminat o dată cu ştirea conform căreia tranziţia Cro-Magnon => Sapiens s-a terminat cu un oarece succes. De atunci doar anunţul legat de oprirea Titanicului în staţia  Aisberg cu coborîre pe toate părţile v-a mai smuls un zîmbet. Sunteţi preferaţii mei.

Reclame

~ de popej27 pe Marți, 7 octombrie 08.

13 răspunsuri to “360 plus. Hehehe.. mai ţineţi minte?”

 1. =))=))=))
  ce fain e!

 2. primul editorial?
  chiar ieri am citit asta:
  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of „de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC.
  Oricum, partea cea mai faina din chestia asta a fost sedinta de sumar a numarului 1 :))

 3. Clar!
  La multi ani si aici. Si cine stie, poate o sa ne mai fii baci.

 4. Si, pentru readucere aminte, primul editorial al 360plus-ului, by C:

  Săptămâna trecută am încercat să respect noul cod rutier. Mai din frica, mai din convingere… N-am reuşit. Am mers cu 50 la ora într-o zonă cu limitare la 30. Bun, nu m-a prins nimeni, deci sunt negustor cinstit (o fi autodenunţ, ce fac acum?). Şi, totuşi, povestea de abia de aici începe.

  În spatele meu, un conaţional de-al dumneavoastră gonea grăbit spre Bucureşti în maşina lui cu mai mulţi cai putere decât Ionică al meu franco-român. Bolidul lui german strănuta când îi vine să încetinească. Mi-a dat flash-uri disperate şi, cum a prins ocazia, s-a înfipt pe contrasens, călcând linia continuă până a ajuns în dreptul meu. De unde le-a recitat copilului şi nevestei, aflaţi pe bancheta din spate a maşinii sale, din lirica neaoşă şi de cartier. Eu nu-l auzeam. Ne despărţeau două geamuri. Haideţi, să n-o mai lungim: m-a forţat să trag pe dreapta şi mi-a aplicat un punct de sancţiune neconform celor înscrise în codul rutier mai devreme invocat. Punctul, localizat în zona ochiului drept, a fost roşu, apoi vânăt iar acum devine gălbior.

  Aceasta este ţara în care văd lumina tiparului câteva sute de publicaţii cu periodicitate variabilă – de la cotidian până la “apare când iese de sub tipar”. Abundă în „lideri de opinie” rupţi de realitatea străzii. Stabilesc o agendă de priorităţi publicistice halucinantă, aducând în prim plan un set de subiecte, de regula aceleaşi, având ca prim scop păstrarea lor, a formatorilor de opinie, în coasta potentaţilor zilei. Până la urmă, ei, oamenii care fac banii să circule, trebuie să greşească pe undeva, nu? Restul lumii, cei de jos, de la care se adună voturile, sunt doar mulţi. Atât. Ei, cei care au nevoi reale, nu au forţă financiară. Şi, deci, nu prezintă interes.

  Un şofer mitocan este o pacoste cotidiană pentru cam fiecare şofer din ţara asta. De altfel, un şofer „vătămat” nu este ferit de mama natură de la a deveni, el, mai devreme sau mai târziu, oaia neagră a şoselei. Răul devine atât de banal încât nu-i mai dăm importanţă. Cu atât mai mult cu cât răul banal de lângă noi nu face subiectul actualităţii media decât dacă are loc în ştirile de la ora 5, în pauza dintre două telenovele.

  Acest text ar trebui să fie o declaraţie de intenţie. Ce vrem noi să facem, cum vrem noi să ne cucerim şi fidelizăm (fără concursuri şi premii) cititorii, ce veţi citi pe site-ul nostru…

  Nu am să fac aşa ceva. Am să vă spun, doar, că ne dorim să fim exact ceea ce alţii nu sunt. Şi să nu devenim ceea ce sunt şi ceilalţi.

  Se spune că jurnaliştii scriu nu atât pentru publicul larg cât pentru a fi citiţi de colegii lor. În acest păcat nici nu ar fi foarte grav să picăm şi, poate, vom pica, însă doar atâta cât să le spunem „clasicilor în viaţă” că, poate, a venit vremea „să fim serioşi!”.

  Vom încerca să facem un fel de presă „pe invertor”. Să vă aducem ceea ce rămâne din informaţii, după ce „generatorul” cotidian de ştiri şi-a epuizat energia.

 5. Trecand peste gustul amar lasat de tentativa noastra timida, vreau doar sa spun:

  FOARTE TARE FRATE!!!!!!!!!!!

 6. a fost frumos…
  ce vremuri, dom’le… dane, esti foarte tare… io inca mai am toate tampeniile debitate de mine! Le am intr-un folder prafuit! :))
  Poate, cine stie… o luam de la capat…

 7. Toti am fost tari atunci 🙂
  Eheee, ce vremuri..

 8. mda.. pacat ca s-au terminat repede… :((
  ce zici, reluam proiectul?

 9. nu mai e vreme tata.

 10. 😦 stiam io :((

 11. Ce vremuri! Ce tineri eram! Si cati nervi mi-am facut cu html-ul ala.

 12. eu mai am o dovada palpabila: tricoul cu sigla

 13. tricou?
  sigla?
  ma rog, sigla ca sigla… dar tricoul? ce tricou?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: