Uşor cu lăutarii pe scări

Iar ca să nu rămîie repetenţi nici anul acesta, flăcăii din inutilul partid numit legislatura asta Conservator au decis să se alieze, absolut imprevizibil, cu PSD-ul.

Supriza generată de neobişnuitul concubinaj a fost rapid estompată de enumerarea avantajelor pe care le are partidul lui Geoană/Iliescu/Năstase (alegeţi voi varianta de prezentare): valoarea de netăgăduit a membrilor PC, numărul mare de votanţi, percepţia publică excelentă şi nu în ultimul rînd, poziţia fruntaşă în sondaje a partidului lui Voiculescu.

Orientarea politică anti-PLD a trustului Intact este desigur, o pură coincidenţă. Iar prestaţiile dnei Vrînceanu Firea din timpul dezbaterilor electorale nu au nici un fel de legătură cu poziţia Partidului Conservator în acţionariat ci sînt determinate exclusiv de convingerile pe care respectiva doamnă le posedă.

Totodată trebuie să remarcăm faptul că electoratul este din ce în ce mai confuzat de înalta ţinută a participanţilor la proces. În cazul de faţă, partidele politice. Care, spre deosebire de grobianismul afişat în trecut, anul aceste au preferat lupta de idei. Nu mai putem vorbi de o campanie primitivă, cu bătaie, mici, pungi cu telefoane sau bani daţi în faţa bisericilor ci de un adevărat workshop pe teme de macroeconomie, politici sociale şi teme de meditaţie.

În concluzie nu pot decît să salut respectuos ultima iniţiativă a conservatorilor vis-a-vis de publicitate electorală outdoor, iniţiativă înscrisă în tematica descrisă mai sus. Mai exact, anul acesta partidele nu mai fac nici panaramă, nici scandal şi nici circ.

Dar pentru orice eventualitate, ţinînd seama de inerţia publicului român, ne pun la dispoziţie mijloacele de transport ca să ni le facem singuri.

snc00179

Reclame

~ de popej27 pe Joi, 13 noiembrie 08.

7 răspunsuri to “Uşor cu lăutarii pe scări”

 1. Si zici ca sub forma asta o sa aiba asa un numar mare de votanti? Ar fi de dorit ca alde Ilici si Bombo sa se indeparteze cat mai mult cu putinta de umbra trecutului comunist, fie el sub forma de metehne si deprinderi proaste, fie sub forma de partid…

 2. =))
  P’asta n-o stiam.

 3. […] Popej (care a mai avut forţa să […]

 4. Indiferent de preferintele noastre exista totusi diferente vizibile intre diverse personaje care au aceleasi ( sau aproape) preocupari!
  Nu o fi Vranceanu Firea cea mai obiectiva dar sa punem in balanta si alta pars: fatucile de la B1 si Realitaea.
  In afara de competenta, una este sa ai ceva inteligenta in a manipula si alta sa dai cu bata in balta ( fara ca macar sa-ti dai seama 🙂 )

 5. De acord.

 6. […] Via popej Click pt. […]

 7. […] Via popej Click pt. zoom. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: